Over ons

Bijsterhuizen Business Point is dé plek voor een eigen kantoor waar je als ondernemer onder ideale omstandigheden je business kunt doen.

Het pand is eigendom van PBvastgoed, een besloten vennootschap die bestaat uit Jos Piepenbrock en Martin Buitinck, wat de letters PB in de bedrijfsnaam verklaart.  Beiden vormden de directie van NMA-ICT Solutions (later KNNS) en besloten in 2007 tot de bouw van een eigen pand gelegen aan de A326 van Nijmegen naar Den Bosch op het bedrijventerrein Bijsterhuizen Wijchen – Nijmegen. Inmiddels is de begane grond volledig in gebruik door COEF, de 1e verdieping voor een groot gedeelte door Perfect Home Shop en de 2e verdieping volledig door Weasler en ZUster Evi.

Op dit moment is er nog een zelfstandig afsluitbaar (dubbel)kantoor van 104m2 op de 1e verdieping. Alles is voorzien van CV, bekabeling, vloerbedekking, luchtverversing en airco, waarbij gebruik kan worden gemaakt van de centrale voorzieningen (receptie, glasvezel, ICT, kantine, dakterras, vergaderruimten, schoonmaak, parkeren, etc..).
Met een eigen kantoor heb je voor een gering bedrag per maand de zekerheid van een 7 dagen per week beschikbare werkplek in een professionele omgeving waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die er zijn en waar je contact kunt leggen met collega ondernemers.