Over ons

Bijsterhuizen Business Point is dé plek voor een eigen kantoor waar je als ondernemer onder ideale omstandigheden je business kunt doen.

Het pand is eigendom van PBvastgoed, een besloten vennootschap die bestaat uit Jos Piepenbrock en Martin Buitinck, wat de letters PB in de bedrijfsnaam verklaart.  Beiden vormden de directie van NMA-ICT Solutions en besloten in 2007 tot de bouw van een eigen pand gelegen aan de A326 van Nijmegen naar Den Bosch op het bedrijventerrein Bijsterhuizen Wijchen – Nijmegen. Met een fusie in 2013 en de start van KNNS Business Solutions werd de logistiek verplaatst naar Beuningen en kwam er ruimte vrij voor verhuur aan derden. Door de invoering van de papierloze werkplek in het kader van HNW (Het Nieuwe Werken) is er nog meer extra kantoorruimte beschikbaar.

Dit wordt te huur aangeboden in zelfstandig afsluitbare ruimtes vanaf 28m2. Op dit moment nog 2 van 28m2 op de 2e verdieping en nog een (dubbel)kantoor van 104m2 op de 1e verdieping,. Alle voorzien van CV, bekabeling, vloerbedekking, luchtverversing en airco, waarbij gebruik kan worden gemaakt van de centrale voorzieningen (receptie, glasvezel, ICT, kantine, dakterras, vergaderruimten, schoonmaak, parkeren, etc..).
Met een eigen kantoor heb je voor een gering bedrag per maand de zekerheid van een 7 dagen per week beschikbare werkplek in een professionele omgeving waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die er zijn en waar je contact kunt leggen met collega ondernemers.